torsdag 4. februar 2010

FANTASTISK DAG

Dagen i dag har så langt vært helt super, følte et veldig behov for å dele akkuarat denne følelsen med dere (har jo vært en knall tøff tid i i dette nye året). Det positive begynte allerede i går da min kjære ringte å sa at han kom hjem onsdag kveld.Jeg var ferdig på jobb kl.22 og han ville komme hjem kl.23 :-) Kjempekjekt med sånne positive overraskelser.



Vi hadde en laaang og koselig frokost. Utvalget i kjøleskapet var vel heller dårlig og veldig tomt (pleier å handle inn fersk brød og pålegg torsdag). Jeg klarer meg med brødet som er igjen fra helgen! og noen bokser makrell i tomat + rødbeter frem til torsdagen.....Det blir litt sånn vann og tørt brød, men det er helt greit. Orker ikke å styre på med handling mer enn strengt tatt nødvendig....(i matbutikker alså).



Etter frokost ringte vi min datter og lurte på om vi kunne låne lille Mathias for å gå på tur på graven til lille Peter og tenne lys. Hun syntes det var en god ide, Mathias fikk seg en god tur sammen med mormor og bestefar og hun fikk slappet av/ordnetihusettid.
Etter turen var det kaffi og bolle hos dattera. Hmmm deilig på en vanlig torsdag formiddag.
No er min kjære i butikken for å handle inn til middag, hjemmelaget spagetti og for å fylle opp kjøleskapet. Husker ikke sist jeg spiste spagetti..gleder meg. Tror det blir noen middagsgjester også..minstegutten (19 år) og kanskje svigermor.
Jeg sitter her å koser meg, god fyr i ovnen og snøen daler ned utenfor. Og det beste er at jeg har fri i morgen også. Minuset er jobb lørdag og søndag kveld, men jeg skal IKKE klage. Ser ikke bort fra at det blir et glass rødvin og noen gode samtaler i kveld....



ØNSKER DERE EN GOD KVELD

6 kommentarer:

  1. Heisan drømmedama!Så no at du er en "blogger"! Har aldri vært inne på en slik side, så da skjønner du at jeg ikke gjør det! Veldig fin side du har min venn :o)Høres ut som du koser deg med drømmemannen! Klem fra Birthe

    SvarSlett
  2. Så koselig innlegg .. :o) Håper dere koser dere masse nå .. det fortjener dere virkelig!!

    Ha en kjempefin torsdagskveld - og ei fin helg!

    Klemmer!!

    SvarSlett
  3. Det er de gylne øyeblikk ,som man vil gjemme i minneboka.

    Ønsker deg en god helg
    Hyggelig at du var innom bloggen min så fant jeg frem til din koselig og varme blogg

    SvarSlett
  4. Nydelig innlegg hos deg ! Takk for hyggelig kommentar hos meg ;)
    Vi må ta vare på de nydelige stundene i livet;))
    Klem fra bestemor !

    SvarSlett
  5. Hej Drømmedame :0)
    Du har en vældig fin blog her. Jeg kom tilfældigvis forbi, men vil helt sikkert kigge forbi dig igen.
    Sådanne øjeblikke, som du beskriver, er det vi husker!!!
    Megan

    SvarSlett
  6. Så koselig....."liker ikke handle mer enn nødvendig i matbutikker altså?"
    Hihihihi....prioritering!
    Ønsker deg en god søndag, nattaklem,M

    SvarSlett