torsdag 25. februar 2010

SÅ VAR DET PÅ'an IGJEN !


Jeg begynte denne uken litt redusert etter en fantastisk koselig helg på fjellet. Veldig vellykket (tenkte å legge ut noen bilder om litt).
Tirsdag måtte jeg kaste inn hånkle på jobben og komme meg hjem fortere enn.....ble utrolig dårlig (kvalm).Har lagt (sittet på do) til i dag. men no er jeg klar for ny giv. Min kjære har også lagt/sittet på et hotellrom i Oslo med akkurat det samme.
Når jeg ut på dagen i går stod opp var det kommet 40!!!cm med snø, som om vi ikke hadde nok fra før. jeg fikk nesten sjokk.

I ettermiddag kommer min kjære hjem, vi skal nemlig ut å se Marit Voldsæter med 'Drit i å danse'. Gleder meg og håper vi kommer oss gjennom kvelden uten de store utfordringene. Forhåpentligvis er det bare lattermusklene som for kjørt seg i dag.


Måtte bare vise dere disse gutta på tur!!!
Snakk om å kjøre med livet som innsats, motorsykkel over Hardangervidden på stålis???? Jaja det er godt vi er skrudd forskjellig sammen!
Det finnes sikkert piggdekk på motorsykler også men tenk på kulden, sikkert 22 minus pluss vinden når de kjører????????? hallo. Snakk om å fryse seg ihjel.


3 kommentarer:

 1. Himalaya så mye snø...her hos meg er det et tynt lag men under der er det et tykt lag med is:)
  Bra formen er stigende..omgangssyke er pyton:)
  Motorsykkel i kulda frister ikke:)) Bra vi er forskjellig.
  God bedring:)

  SvarSlett
 2. Takk for sist:)
  Det blir lenge til våren kommer her vest. Tenk på kor lang tid det tar før all denne snøen forsvinner:( Ønsker god bedring i heimen.
  Klem kusine RSol.

  SvarSlett
 3. Herlige snøbilder .. :o) Enig med du i at det så veeeldig kaldt ut på motorsykkel midtvinters - brrrr ..

  Håper formen er på plass igjen nå .. :o)

  Klem!

  SvarSlett