fredag 26. februar 2010

FEIRING

Slik var været forrige helg når 15 spreke jenter campet sammen i en hytte med 1 bad og 2 ute/inne do!!!!Det gikk over all forventning.Fredagen begynte vi kvelden ganske så rolig, Halvparten av oss dro frem strikketøyet og strikket ivei. Noen trikket så pinner og masker 'fløy' avgårde, imponerende. Pizza og pai stod på menyen samt god drikke. Alt fra rød/hvit vin, cola, cider og vann....vi manglet ingenting.
Vi tok tidlig kveld da vi skulle opp 07.30 for å spise frokost. Vi skulle med buss inn til Geilo kl 09.40 for å spille bowling.

Vi hadde bestillt 3 baner i 2 timer på Dr. Holms hotell. Det er til å anbefale, skikkelig gøy. Her er Drømmedame i egen person på vei til å sende kulen rett i renna. Vi fant ut at gulvet/banen hellte bitte litte grann på våres bane....hi hi. Men vi hadde alle (tror jeg) en og annen STRIKE. (Det vil si, alle kjeglene nede på første kastet) Det ble ihvertfall mye moro. Noen 'mistet' kulen bakover og noen lå rett ut...vittig var det, og det viktigste var at alle var like hele etterpå.


Her er selveste jubilanten i full driv (ser ut som kula havner i renna gitt). Rett skal være rett, hun imponerte alle med stort spill. Kom på 2 plass til slutt. Etterpå var det en etasje opp for å menge oss med 'piffen' som var på 'after ski', vi skulle jo på 'after bowling'.
Vel tilbake på hytten var det noen som trylte frem et lekkert dekket bord og ikke minst min niese som trylte frem et vannvittig lekkert og godt tapas bord. Maten lagde hun innimellom alt annet. Satt noen deiger, marinere noen retter osv, helt fantastisk. Hun burde blitt kokk.(hun er førskolelærer).Ut på kvelden/natten var det god dansemusikk og vi fikk svingt både armer og bein......
Alt i alt en fantastisk hyggelig feiring av min kjære søster.


Håper dere alle har det bra.
No må jeg løpe til jobben....GOD HELG alle sammen

3 kommentarer:

 1. Kjempefin feiring! Ser ut til at dere koste dere!

  SvarSlett
 2. Det ser ud til at have været en rigtig god fest og fejring af din søster!
  God weekend.
  Megan

  SvarSlett
 3. Artige bilder .. ser ut som en helt perfekt feiring .. :o) For et tapasbord .. jeg er imponert .. :o)

  SvarSlett