mandag 1. februar 2010

TRYGG I SITT EGET HJEM.....det er ingen selvfølge.Forrige uke var en spesiell uke for meg. Natt til tirsdag var det fremmede folk som brøt seg inn i garasjen og gjorde skade og stjal ting som tilhører oss........Politiet ble selvfølgelig varslet og vanlig prosedyre ble satt igang. Så var det å kontakte forsikringselskapet og be de sende de nødvendige papirer...et for motorsykkelen, et for vinduet som ble ødelagt, et for det som ble stjålet, min NYE UBRUKTE sykkel som jeg fikk i gave av min kjære mann i høst...Så var det å finne frem ALLE papirene (som selvfølgelig ligger der de skal ligge)!!!!Egenandel meg her og egenandel meg der. Det er dyrt å ha innbrudd...Jeg blir så fortvilet over hva andre mennesker får seg til å gjøre.

Natten etter innbruddet oppdager jeg at det er HELT NYE OG FERSKE fotspor i snøen på baksiden av huset og de førte ned i kjelleren, kun enkle spor ned og ingen opp....hallo? (vi bruker ikke denne inngangen, aldri), gjett om jeg ble skrekkslagen og ikke turde å legge meg for å sove. Jeg var overbevist om at det var fremmede INNI huset. (Vi har innredet hele kjelleren og det er åpent opp til resten av huset).Det endte med at jeg ble helt handlingslammet og satt/lå på sofaen hele natten uten å røre på meg. Ingenting skjedde og dagen begynte å våkne til liv. Til slutt måtte jeg gå ned for å finne ut hva som var der, det viste seg at ingenting var skjedd men denne personen har gått i samme spor baklengs opp og vekk fra huset....PUHH
Samme dag tok jeg en ringerunde til diverse vaktselskaper og var desperat etter å få alarm i hele huset. Det endte med SECURITAS DIRECT, de ga det beste tilbudet og den aller beste service.....Så no kan jeg atter føle meg TRYGG i mitt eget hjem, og det føles veldig godt.
Denne helgen føltes det ekrtra deilig å få mannen min hjem, pakke sekken og sette oss på toget og reise til vårt lille 'paradis' på Haugastøl.
No har min kjære reist til Oslo igjen og jeg er klar for en ny uke med mye kveldsvakter.
HÅPER DERE ALLE HAR DET FINT. SEE U

3 kommentarer:

 1. Så kjedelig og ubehagelig opplevelse .. uff .. Håper det ikke gjentar seg ...
  Med alarm kan man i alle fall føle seg litt tryggere - det er sikkert.
  Men forsikringsselskaper .. det er jo en egen historie ..

  Håper alt er bra med deg nå - og at du har ei fin uke. Stor klem fra meg!!!

  SvarSlett
 2. Gud kor ekkelt.....jeg hadde blitt SÅ redd!!
  Så du kan blogge fra jobb du altså!
  Ha en fin vakt, klem,M

  SvarSlett
 3. Hei igjen :)

  Takk for koselig melding :)
  Men for en ekkel opplevelse du har hatt!! Stakkars lille... Godt at du har fått alarm. Det har vi også, selv om vi aldri har opplevd noe lignende ( ennå) Men da kan man iallefall føle seg trygg. Håper du kommer deg over sjokket.

  Så hyggelig med en tur da, sammen med din kjære. Da får man ting litt på avstand.
  Du gleder deg nok allerede til han er hjemme hos deg igjen ;)

  Klemmer fra meg

  SvarSlett