tirsdag 27. april 2010

TUSEN TAKK :-)

Tusen takk for god hjelp ang. større bilder på bloggen min, no ble jeg sååå glad.
Dette blir en liten prøve for å se om det virkelig er SÅ enkelt !! (krysser fingrene).Når jeg reiser hjem fra fjellet tirsdag ettermiddag er det skjedd STORE forandringer på kjøkkenet  hjemme (kjenner sommerfuglene i magen). Disse bildene er fra i høst når jeg begynte å male selve kjøkkeninnredningen.
Men no er det kjedd store forandringer, noen vegger er revet, en ny satt opp, alt stålet og flisebenken er gone, den megastore ventilatoren er også gone, ny massiv eik benkeplate, nytt eikeparkett gulv er kommet på plass.  Gjett om jeg gleder meg til å komme hjem??
No sitter jeg her og  ser etter tapet og fliser på nettet. Det er så MYE FLOTT. Vanskelig å velge, tror vi må bruke god tid. Selv om jeg vil finne en tapet NO....
HA DET FINT DER UTE
KLEMMER FRA MEG

4 kommentarer:

 1. Ble kjempefint !

  SvarSlett
 2. Det ser fint ud. Dejligt når tingene lykkes og man kan få lidt hjælp :0)
  Håber du får en fin tirsdag!
  Klem fra Megan

  SvarSlett
 3. Så koselig at du vil være med på Giveawayen min!
  Kjøkkenet kommer helt sikkert til å bli kjempefint;)
  Gleder meg til å se det helt ferdig!! Klem fra bestemor;))

  SvarSlett
 4. Så flott bloggen din har blitt :o) Herlig heading også :o)

  Spennende å fornye kjøkkenet sitt .. her har vi holdt på å rote litt på vaskerommet .. men må nok til pers med skikkelig gulvmaling etc .. skjønt varmtvannsberederen lekker og må vel skiftes ut .. når jeg vinner i lotto .. *sukk* Men det ordner seg vel .. :o)

  Likte det førstehjelpsskrinet ditt til briller etc .. har så masse rot på nattbordet mitt - til tross for skuff og skap .. men kanskje et slikt skrin hadde vært noe?? :o)

  Tusen takk for hilsen på bloggen min - har hatt en rolig dag uten noe styr.

  Ha en fortsatt flott uke - klemmer!

  SvarSlett