onsdag 28. april 2010

JIPPI !

SPENNING på høyt plan! Jeg kom hjem med toget i går kveld kl 22.30 og var sikkert først ut da vi ankom Bergen stasjon (smiler). Småløp mot bilen og satt kursen mot mitt nye kjøkken. Herregud så spent jeg var. Når jeg satt i bilen klarte jeg å tenke litt fornuftig og prøvde å være litt rolig..Hva om jeg ikke er fornøyd og vil komme til å angre på at veggene er fjernet og at en ny er kommet opp et helt annet sted ? Hva om ikke eikeparketten er fin ? Hva om jeg angrer på at de flotte (dyre) flisene på benken er byttet ut med ubehandlet massiv eikebenk ? Mange tanker raste rundt i hodet. Det MÅ bli  bra (kan jo ikke gjøre det om igjen, eller?).
Stakkers mannen min som er i Oslo  og er  blitt overbevist av meg om at dette kommer til å bli helt FANTASTISK flott....Han tenker litt mer på sånne praktiske ting som strøm, ledninger, punkter som må flyttes, tak som blir ødelagt når vegger fjernes..bla bla bla. Alt ordner seg tenker jeg. Det jeg tenker mest på er hvilken TAPET som skal på veggen og om kaffemaskinen endelig kan komme til sin rett (!!).
Da jeg endelig kom hjem og gikk opp trappen (etter at jeg observerte at alt i gangen hadde fått seg et hvitt lag med pussestøv) ble jeg målløs...JØSS, jøss; JAAAAA så flott og enda BEDRE enn jeg hadde håpet på.
No skal det sies at det langt ifra er ferdig men det er bare KOSE arbeidet som gjenstår.
 Lykkelig ringte jeg til kjæresten min som lå og halvsov og overøste han med hvor flott det var blitt. Han ble selvfølgelig glad han også (etter at jeg fortalte at det er kun EN ledning som henger ned fra taket). Jeg gleder meg til han kommer hjem så han for sett det med sine egne øyne.
No er det bare å hive seg rundt med å få kjøkkenhyllene på plass, vaske ALT helt ned til suppeposene. Stuen er fyllt til randen, utrolig hva man har. Hele bakhagen er bombet av materialer og det er begynt å regne...Alt dette skal no ordnes opp med et SMIL om munnen Tra.. llalla...la  jeg er så glad.
Har ikke tenkt å legge ut bilder før det er ferdig. Men et før jeg begynte kan dere se og et under veis.Ha det fint så lenge.  KLEMMER FRA MEG:-))

3 kommentarer:

 1. gleder meg til å se! kjekt du ble fornøyd, det er det viktigste!:))

  SvarSlett
 2. Dette blir et drømmekjøkken!! Gleder meg til å se det ferdige resultatet!!
  Klem fra meg på torpet;)

  SvarSlett
 3. Herlig :o) Også så godt at det ble bedre enn forventet :o)

  Ha en flott onsdagskveld - klem!

  SvarSlett