lørdag 7. august 2010

HEI HÅ !

Et lite innlegg på tampen av ferien, bare noen få dager igjen før jobben kaller.....Jeg er til fjells enda og nyter det. Har gått noen fine turer, løpt noen og shoppet bitte litt på Geilo. Været er ganske bra, for det meste overskyet men med bra tempratur. I går kom min kjære og det er deilig.
Bildene under er fra Endelave. (Solskinnsøen i Kattegat)
Fra inngangspartiet. Det enkle er ofte det beste.
Her finnes alt mulig 'krims-krams'  for oss som er glad i loppis.....

Rett innenfor døren hang denne talerkenhyllen, og no er den MIN..eller rettere sagt våres.
I denne koselige bruktbutikken på Endelave er det alltid koselig å stikke innom. Første gang jeg var innom må ha vært sommeren i 2002. Noe av det hun hadde for salg den gang står faktisk der enda..men mye 'nytt' også.
 Når Bente (eieren) ikke er tilstede står  døren alltid åpen. Det er bare til å handle og betalingen skjer i en liten eske som står fremme sammen med en notisbok. Herlig..

 Tallerkenhyllen formelig skrek etter å få bli med oss hjem til Norge. Den var ikke priset men via kommunikasjonsboken ble  den vår for 650 dkr....ikke værst det synes jeg. Den har nok gjort sin nytte i et spiskammers som har krevd at hyllen ble kappet til i det ene hjørne. Et hjørne er buet og det andre er kappet, sjarmerende.

Hvor den skal få bo er ikke bestemt, men inntil vi får våres egen hytte (hmmm) skal den få pynte opp ved spisebordet på kjøkkenet vårt hjemme. Innbiller meg at det blir bra. En ting som er sikkert er at den ikke skal males hvit !!!!


<><><><><><><><><><><><><><><><>
<>
<><><><><><><><><><><><><><><><>
/tr>
Inngangsprtiet..innbydende og koselig. Her står min kjære og lurer fælt på om hyllen får plass i bilen...ha ha akkurat som om jeg ikke ser det med en gang, KLART DEN FÅR PLASS..og det fikk den.

Måtte dere alle få en koselig lørdag og en god helg....  klem fra meg:-)                           

6 kommentarer:

 1. Høres ut som du koser deg:)
  Herlig tallerkenhylle, og enig at ikke alt skal være hvitt!
  Nyt resten av helga og klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. Åh...der skulle jeg gjerne vært:)) Selfvfølgelig fikk dere plass til den DEN tallerkenhylla:)) Snedig at mannfolk alltid må spekulere på det:))
  Ja, enig, ikke mal den hvit....
  Fjellet høres herlig ut for meg som bor ved havet!!
  Nå må du kose deg skikkelig siste helga, klemmer fra meg:)

  SvarSlett
 3. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 4. Hvor ser det herligt og hyggeligt ud. Og så fint at I fik plads til tallerkenhylden! Når man har forelsket sig, så er der ingen vej udenom! ;-)

  Dejlige ferieminder!

  Klem og go' søndag

  SvarSlett
 5. Herlig med loppis!! Har forresten aldri vært på et dansk loppis jeg. Bare norske og svenske faktisk. Er prisene omtrent som her eller?
  Den hylla hadde nok du tatt med deg om du så måtte sitte på biltaket og holde den tenker jeg! Vi damer pleier å bli ganske kreative når det gjelder å frakte sliktno` hjem! :))

  Klem
  June
  Nostalgi & Skriverier

  SvarSlett
 6. Hei du :))Takk for koselige kommentarer på bloggen min. Jeg var faktisk innom deg i går kveld, men klarte ikke å få publisert kommentaren min. Den forsvant hver gang..Så nå prøver jeg fra denne pc'en siden det er lunsj.
  Tallerkenhylla var flott og loppemarkeder er det morsomste som finnes :)Ser ut til at du har hatt en flott sommer! Koselig blogg forresten :)
  Ha en fin mandag! klem fra Kardemomme :))

  SvarSlett