tirsdag 25. mai 2010

HEI HÅ !

Lenge siden jeg har hatt TID til å sette meg ned foran pc'en. Her i heimen går det i tapetsering, maling og organisering med hensyn til hvor møbler, ting og tang (som vi har alt for mye av) skal plaseres. Om en uke kommer det en maler som skal male takene i stue og kjøkken.....Siden mannen min er i Oslo hele uken og jeg jobber kveld MÅ det planlegges.
Men kjøkkenet blir veeeldig fint, no er det blitt riktig så lyst og søtt....noe min mann er passe fornøyd med. Han synes fremdeles at stål og mørk stein på kjøkkenbenken er det fineste...ja ja han blir vel fornøyd etter hvert, trenger litt tid til å bli vant med roser på veggene,  oljet eik og marmor mosaikk fliser....(smiler fornøyd).Har ikke fått lastet opp noen bilder enda men dere skal få se når det er ferdig. Det går vel enda noen uker siden vi bare får jobbet i helgene.
Håper dere alle der ute har det fint og har hatt en fin PINSE.

                                            Stor klem fra meg :-)

2 kommentarer:

 1. Ja, du vet, mannfolk altså! Men noen ganger er vi all right...:)

  Egentlig skjønner jeg han godt jeg, noen i huset her deler vel begges oppfattninger, men det løser seg som regel til slutt. (Bare damene får det som de vil, da.) Det i parantes er bare tenkt, ikke skrevet!

  Lykke til videre, og skulle det bli for travelt, er du velkommen til noen avkoblinger på bloggen min. Tankefulle vandringer med noe attåt.

  Ha ei flott og inspirerende tid fremover og håper at møblene finner den rette plassen etter hvert. Og at mannen din finner ut at han er på rett plass...

  SvarSlett
 2. Spennende!!
  Gleder meg til å se resultatet:)
  Fortsatt fin uke!

  SvarSlett