onsdag 3. mars 2010

STOFF og STIL - IKEA

I går formiddag var jeg på en koselig formiddagstur sammen med noen gode kolleger.Første stopp på turen var STOFF og STIL, en fantastisk flott butikk for kreative mennesker. Jeg hører til i 'nybegynner' kategorien, men som har såååå lyst å være i 'dettekanjeg' kategorien. Jeg kom ut fra butikken som lykkelig eier av små diverse dupperier som jeg kanskje får bruk for når jeg er i 'dettekanjeg' kategorien..
For inntil 3 mnd siden kunne jeg ikke strikke og ikke hekle...trodde jeg!!(hadde ikke prøvd siden ungdomskolen). Så var det noen skjønne jenter på jobben som forbarmet seg over meg og tok et lynkurs. Kjempegøyt.
No har jeg strikket to tepper til barnebarnet, to sitteunderlag som også er tovet og til slutt men ikke minst 4!! par tøfler. Fått masse skryt så det er jo veldig inspirerende. Kanskje jeg kan vise dere en annen gang.Turen gikk videre til IKEA. Der skulle jeg handle to små termoser og noen blomsterpotter. Selvfølgelig ble det litt ekstra småting der også (merkelig).Termosene har vært i bruk i dag til å ha kokt vann i. Jeg har vært på en fantastisk koselig tur ammen med jentene og barnebarnet mitt i dag.
Skal vise dere bilder fra turen i morgen.

No skal jeg ut igjen på en liten tur med min søster.
SEES...ha det fint så lenge:-D

2 kommentarer:

 1. Et slikt "lynkurs" kunne jeg også trengt. Tilhører nok kategorien "katastrofe":) Så du imponerer:)
  Kos deg hos søsteren din:)
  Klem:)

  SvarSlett
 2. Er jo litt gøy egentlig .. skjønner ikke hvorfor jeg ikke la ned mer arbeid i dette da jeg var yngre .. :o)

  Men veldig kjekt å overraske seg selv litt da!

  Skal innom stoff og stil en tur i morgen håper jeg .. fikk katalogen idag og har sååå lyst på mye mye mye ..

  Ha en kjempefin ukeslutt - klemmer!

  SvarSlett