onsdag 13. januar 2010

TIDEN går videre, uansett....
Minuttene, timene, dagene går sin vante gang enten man vil eller ikke. For mitt vedkommende føles det som om tiden har stått stille. Plutselig er vi kommet til 13 januar...(det viser ihverfall kalenderen)..Det er godt på en måte at tiden bare går sin gang uavhengig om man er i sorg eller i lykkerus. Den veien er ihvertfall vanvittig kort, det å være utrolig lykkelig og stolt til bunnløs sorg og total maktesløshet.......Godt å se at gode venner bryr seg og kommer med varme klemmer..noen trøstens ord...det betyr så utrolig mye.TAKK


Solen er på vei ned etter å vist seg fra sin aller beste side. Å være ute i dette nydelig været er som balsam for kropp og sjel....i morgen skal jeg ut og bare nyte solen.
TA VARE PÅ HVERANDRE!

6 kommentarer:

 1. Stakkars dere.............sorg er vondt...og går aldri over...bare endrer form.....
  Og sorgen over et barn er så meningsløs!!!
  Varme tanker...
  Så snill du er, at du vil bli med på veldedighetstrikk, tenker du labber eller votter?
  Klem,M

  SvarSlett
 2. Takk for varme tanker....nei sorgen forsvinner ikke men man må lære seg å leve med den på en eller annen måte. Det finnes vel ikke noen fasitsvar på hvordan....Om ikke jeg strikker selv så har jeg mange rundt meg som gjør, labber er sikkert gull verdt. Klem

  SvarSlett
 3. Hei,
  Føler med dere! Sorg er vondt og vanskelig, mistet min mor for ett år siden (idag faktisk) og en nær venn noen måneder etter, og det har vært veldig tungt. Men det var en som sa - sorgen er prisen for å elske og være glad i et annet menneske. Og vi ville jo aldri ha vært dem foruten selvom det er vondt å miste dem. Det er viktig å ta vare på de gode minnene.
  Koselig å finne deg her i bloggeland, ta en tur innom min blogg!
  Klem

  SvarSlett
 4. Når sorgen rammer - blir man på en måte litt nummen .. min måte var tidligere å ikke tenke på det. Det man ikke tenker på eksisterer liksom ikke. Men det må jo komme til overflaten før eller senere.
  Å være sammen i sorgen - er vel kanskje den beste måten å få gjennomlevd den uten at den tar overhånd eller feies under teppet. Følelser og tanker må bearbeides. Jeg er enig med Merete over her - om at vi ville jo ikke vært foruten de vi har mistet - selv om tapet er veldig smertefullt.

  Fint at du har klart å komme deg ut i sola :o)

  Sender deg en stoooor og god klem :o)

  Ha en fin torsdag!

  SvarSlett
 5. For en trist Nyttårsdag ! Er virkelig hos dere i tankene og føler med dere! Ta godt vare på hverandre og prat mye om den lille, det vet jeg av erfaring hjelper ;) Stor klem !

  SvarSlett
 6. Hei og takk for hyggelige ord inne hos meg. Kjenner jeg får vondt i hjertet av å lese innleggene dine. Som nybakt mamma kan nesten ta å føle på hvor vondt det må være. Håper foreldere (og dere) bliir tatt godt vare på. Klem fra Smineset

  SvarSlett