søndag 13. juni 2010

KONSERT med GITARKAMERATENE

I går var min kjære og jeg i Grieghallen for å se og høre Gitarkameratene. Konserten var helt fantastisk bra. Jeg var på samme sted og opplevde gutta for nøyaktig 20! år siden og forventningene var ganske høye. Ble IKKE skuffet. Ser jo at de er blitt eldre de også men formen og stemmene var upåklagelig.

Etter konserten gikk vi gjennom byen i skikkelig ruskevær ( ikke mye som minner om at vi snart er halveis i juni) for å spise på Escalon, en tapas resturant. Der spiste vi et fantastisk godt måltid, 10 retters ! med en fantastisk god rødvin til.Avsluttet kvelden med en tur på pianobar. Alt i alt en fantastisk trivelig start på helgen og en velfortjent pause fra oppussing i heimen.

Benken (som jeg har vist tidligere) har jeg knapt fått tid til å sitte og nytt fin været som var i forrige uke. Forhåpentligvis kommer det flere solskinnsdager......

Blomsterpottene står fremdeles tomme, herlighet så fort tiden går. Når jeg får summet meg og plantet er vel alt av blomster til halv pris pga av SESONGSLUTT....uff, kjenner at jeg må ta meg kraftig i sammen og gjøre det trivelig utenfor også.

ØNSKER DERE EN SUPER FIN SØNDAG :-)
Klem fra meg.

3 kommentarer:

 1. Det hørtes riktig så koselig ut. Akkurat den konserten skulle jeg også gjerne ha vært med på.

  Jeg titter opp på termometeret nå, 6.6 grader og for sikkerhets skyld pluss. Det ser ut for at spåmannen får rett, en kald sommer...

  En fin søndag til deg og dine også!

  Fra 'n Karl i Trondheim!

  SvarSlett
 2. Det lyder som en skøn lørdag aften! Helt perfekt med god musik og lækker mad og selvfølgelig ikke mindst - godt selskab!
  Jeg havde også en fin oplevelse i København i fredags, som du kan læse om på min blog ;-)
  God søndag!
  Klem Megan

  SvarSlett
 3. Skjønner utifra innleggene dine at det ikke bare er vi som jobber:)) Prosjekter må man jo ha..men av og til kan det bli vel mye...
  Gitarkameratene er knallgode, skjønner godt dere kosa dere.
  Stå på videre...jeg har pause til regnet gir seg. Meldes "skjitvær" hele helga, så utearbeidet på hytta blir neppe av det koselige slaget.
  Klem fra meg:)

  SvarSlett