søndag 17. januar 2010

Albert Åberg

To gode venner. Når mormor og bestefar var på ferie i Stockholm i sommer måtte vi innom Junibakken og hilse på noen 'kjendiser' som vi er blitt kjent med gjennom barnebokverden. Albert Åberg er en av mormor sine absolutte favoritter og da kunne jeg ikke dy meg. Albert Åberg ble med hjem til Bergen. Albert er god å knipe på, ta på og susse på. Bildene taler for seg selv........de er såååå goooe begge to.

Vi var innom en liten tur og hilste på i formiddag, alltid like kjekt.



En god og avslappende helg er no over (går så alt for fort). Vi har virkelig slappet av og pratet mye.Ingenting kan måle seg med å sitte rundt spisebordet og spise god mat med god drikke til og ha en god samtalepartner...... Mannen min er no reist tilbake til Oslo og her sitter jeg og titter innom til dere flotte og koselige bloggvennene. I morgen er det ny uke med nye muligheter, bruk den godt.

SEES....

fredag 15. januar 2010

KUNSTEN Å KOSE SEG.

Fyr i peisen, godt og varmt i huset. Det er fredag og dermed starten på helg....helg.. hmm... et ord jeg forbinder med reise, kos, avslapping, (hvis jeg ikke er på jobb da), lange måltider,gode samtaler med mannen min, gode venner, familie, sove lenge, lese bøker osv. Kort sagt, positive sysler som gjør det verdt å komme seg gjennom uken.
Meg og min yngste datter er blitt veldig glad i bøkene til Cecilia Samartin. Her sitter vi å hører på når hun leser høyt fra sin siste bok.
Denne helgen skal vi bare koooose oss. Mannen min kom hjem sent torsdag kveld fra Oslo (han er ukependler). Lurte lenge på om vi skulle reise med dagtoget til Haugastøl i dag men valgte å være hjemme. Planen min er å begynneå lese Salvadorena av Cecilia Samartin.Drømmehjerte av samme forfatter var nydelig. Krølle meg sammen i sofaen og veksle mellom boken og Nytt på Nytt, bli servert noe godt som min kjære har tryllet frem på kjøkkenet....(han er en racer på kjøkkenet). Ja jeg tror denne helgen kan bli bra. Gleder meg. No skal vi spasere en tur på graven til lille Peter og tenne lys....
ØNSKER DERE ALLE EN RIKTIG GOD HELG!

onsdag 13. januar 2010

TIDEN går videre, uansett....




Minuttene, timene, dagene går sin vante gang enten man vil eller ikke. For mitt vedkommende føles det som om tiden har stått stille. Plutselig er vi kommet til 13 januar...(det viser ihverfall kalenderen)..Det er godt på en måte at tiden bare går sin gang uavhengig om man er i sorg eller i lykkerus. Den veien er ihvertfall vanvittig kort, det å være utrolig lykkelig og stolt til bunnløs sorg og total maktesløshet.......Godt å se at gode venner bryr seg og kommer med varme klemmer..noen trøstens ord...det betyr så utrolig mye.TAKK


Solen er på vei ned etter å vist seg fra sin aller beste side. Å være ute i dette nydelig været er som balsam for kropp og sjel....i morgen skal jeg ut og bare nyte solen.
TA VARE PÅ HVERANDRE!

lørdag 2. januar 2010

LILLE PETER

En liten vakker engel har forlatt oss. Lille Peter måtte gi tapt 01.01.2010, 5 dager gammel. Han sovnet stille inn i mor's og far's armer. Vi tar han med oss i våre hjerter.
SOV GODT LILLE VENN