torsdag 29. oktober 2009

KVELDSKOS

Jeg tenner alltid et lys i stuevinduet når jeg er hjemme. Synes det er veldig stemningsfullt. Høsten er vel den beste årstiden for oss som ikke kan leve uten tente stearinlys.



Dette bildet er selvfølgelig fra "helgekos" med tanke på vinglasset.
Ønsker dere en flott dag.

tirsdag 27. oktober 2009

TRILLETUR I NYDELIG VÆR.


Jeg har vært så heldig å fått låne barnebarnet mitt noen timer i formiddag. Vi har gått i en av BERGENS mange flotte parker. Det er så nydelig med disse flotte høstfargene.



På vår vei dukket denne skoen opp! Kanskje det er en lokal ASKEPOTT som har vært uheldig å mistet den? Vi får håpe at PRINSEN finner den og siden sin ASKEPOTT. Vi får bare håpe det blir EN HAPPY ENDING:

HA EN STRÅLENDE DAG

mandag 26. oktober 2009

BARNEROM


"Ny" seng, kjøpt via Finn. Vi har gjort om det ene gjesterommet til barnerom. Barnebarnet er blitt 5 mnd og vi er VELDIG klar for en liten overnattingsgjest som passer i sengen. Ny madrass, dyne og skjønt sengetøy er på plass. I februar blir vi stolte besteforeldre til enda en gutt.Er det rart vi
lager barnerom?




Jeg er veldig usikker på om veggene skal bli hvite. Fargen som er passer egentlig veldig bra til et barnerom. Må nok i tenkeboksen en stund før jeg tar det endelige valget. Hva mener dere?

Ingenting er gjort utenom å bytte ut en vanlig rammemadrasseng med en barneseng. Gleder meg til "pynte" med litt barneting. Skal male en flott tallerkenhylle som jeg skal ha barnebøker i. Har en del bøker som er lagret på loftet etter våre barn.

Ha en deilig dag der ute....(her skinner solen).

lørdag 24. oktober 2009

EN TITT INN I SKAPET.

Denne flotte vasen kjøpte jeg for 20! kr, synes denne blåfargen blir så flott når lyset skinner direkte på. Den små skålen er en Kosta Boda som vi fikk i når vi giftet oss.


Rørstrand, Sweden ,Blå Ros. Denne kjøpte jeg på samme sted for 75! kr. Den er helt feilfri, ikke en ripe eller skår i. Et kupp.
Synes den er bare så vakker, håper å finne noen kaffekopper i samme serie.


Hadeland skål, nydelig. Julepresang for noen år siden.Denne blir flittig brukt til å ha fruktsalater i.


Denne grønne vasen stod så gjemt og ensom borte i en mørk krok i bruktbutikken at jeg ikke så hvor flott den egentlig var. Betalte 20! kr og den var min. Må si at jeg er blitt veldig glad i den. Føles litt som den "stygge andungen" som har fått et nytt liv. Grønnfargen er jo en fin kontrast til det blå.

Ha en koselig lørdag.


fredag 23. oktober 2009

HELG

Det er så deilig å våkne uthvilt en fredag morgen og vite at du har FRI fredag og lørdag. Søndag er det jobb igjen, kveldsvakt. Dro på butikken for å kjøpe litt ferskt pålegg, kokt skinke og rekesalat, rene luksusen. Frokosten ellers i uken består av en skive med makrell i tomat toppet med rødbet....mmnnn deilig det, men godt å kjenne smaken av noe annet når det er helg.


Gleden var stor da jeg oppdaget TULIPANER i butikken, herlig. Måtte bare kjøpe en bukett å sette på kjøkkenbordet. Synes hvite tulipaner passer så fint i den svarte EvaSolo vasen.


Ingenting er bedre enn å skru på radioen, sette på kaffe, smøre seg en skive og lese dagens avis og bare NYYYYTE livet og vite at dagen i dag ligger der klar til å formes....



ØNSKER DERE ALLE EN GOD HELG....

mandag 19. oktober 2009

NYE SKAP
Er så fornøyd med de nye skapene fra IKEA, synes de er pene å se på, og det aller beste er at de rommer ganske mye.Endelig er alle RITZENHOFF glassene kommet ut av eskene. No blir de brukt oftere også, enten det er til hverdag eller fest.



Skapene var uten lys, men det monterte drømmemannen ganske fort, og det angrer vi ikke på.

Jeg har kjøpt noen skatter hos en bruktforhandler som er en skatt i seg selv. Dama som driver butikken er en engel. Jeg er innom butikken hver uke, men det er ikke alltid jeg kjøper noe. Ikke fordi jeg ikke finner noe men.. ....det begrenser seg selv for jeg har ikke plass til altfor mye unyttig.



Noen av disse skattene skal jeg vise dere en annen dag....see you

søndag 18. oktober 2009

VANN
Vann er vel det aller beste å drikke når man er tørst. Ingenting er bedre enn et glass kaldt friskt vann (vi har faktisk helt friskt og rent vann fra springen).Disse flaskene kjøpt for 19!kr på IKEA er praktisk og ganske stilige. Her i heimen står det alltid vann i kjøleskapet. Legger noen ganger en tynn skive med LIME oppi flasken for å gi vannet litt smak.


Helgen er no over og jeg håper dere har drukket masse i helgen...vann alså...



Ønsker dere alle en fantastisk ny uke.

torsdag 15. oktober 2009

RAIS ovn

Klar for kalde høstkvelder......



Det skaper alltid ekstra hygge med fyr i ovnen. Ovnen som er fra danske RAIS er virkelig en flott ovn, den varmer fantastisk og det geniale er at den er svingbar.Vi er veldig fornøyd med den. Utfordringen er vel å holde glassene rene til enhver tid,og må vel innrømme at jeg ikke alltid klarer det. Men det aller beste rengjøringsmiddellet til å holde glassene rene er så enkelt og (billig) som aske og avispapir. Genialt....Det er vel bare "orken" som ikke alltid fungerer.

Ha en god kveld.

onsdag 14. oktober 2009

Green Gate
Latte koppene kan brukes til det meste, synes dette var litt søtt. Jeg bruker de også til telys og som skål til smågodt.


Ha en fin dag der ute...

tirsdag 13. oktober 2009

HØST

FØR SNØEN INNTAR HØYFJELLET..igjen.


Hallingskarvet i all sin prakt. Det er virkelig mektig og vakkert.


Høsten er en fantastisk tid på fjellet, nydelige farger og fint lys.Vi føler at vi har fått vært lite på Haugastøl denne høsten pga. mye reising og jobb. Håper vi kan tilbringe mange gode langhelger til vinteren.


Kjekt at akkurat DU så innom...

mandag 12. oktober 2009

HØST

Tente stearinlys, varm god te og en god bok (eller et nytt/gammelt interiørblad). Det kan anbefales på det varmeste.


DÅP (barnebarnet)

Bergen Domkirke 27september 2009 Dette var en spesiell dag for oss alle. Dåpsbarnet Mathias er så heldig å ha alle sine besteforeldre og alle sine 8 oldeforeldre rundt seg. Vi var alle selvfølgelig tilstede i kirken og på dåpsfesten etterpå.




Dåpsbarnet Mathias T.L. En fantastisk flott og blid liten gutt.









Nydelig dekket bord, bordkortene var noen veldig skjønne sjiraffer med navnene på. Disse stod så fint oppi glassene, fin effekt.